www.wurth.fi
Würth Oy
Sivukartta  
Würth OyTuotteetTaulukotSuunnittelijalleYhteystiedot


Würth Konsernin sivustolle
 
  Adolf  Würth Gmbh & Co. KG:n pääkonttori Saksassa

Würth Oy - Pientarvikelogistiikan ammattilainen

Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würth Oy on saksalaisen Adolf Würth GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö Suomessa. Kansainvälinen Würth-konserni on perustettu 1945. Konserni toimii 84 maassa. Sen liikevaihto on 11,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä on 71.000. Konsernin pääkonttori sijaitsee Künzelsaussa, Saksassa.
 
 
 
  Würth Oy:n pääkonttori Riihimäellä
Työkalu- ja tarvikealaan erikoistunut Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würth Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 281 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli yli 1100. Würth Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Riihimäellä. Koko maan kattavan Würth Center verkoston
ja myyntiedustajiemme ansiosta olemme kaikkialla Suomessa
lähellä asiakastamme.

Maailmanlaajuisen Würth-konsenin vahvan taustan ansiosta voimme tarjota suomalaisille asiakkaillemme ainutlaatuista huolenpitoa.


 
 
EdustajaWürth CenterLogistiikkakeskus
 
 
Tuotevalikoima
Würthin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ruuvituotteet, kiinnitystarvikkeet, käsi- ja sähkötyökalut, paineilmatyökalut, huoltotarvikkeet ja kemikaalit, hiomatarvikkeet, poranterät, kierretyövälineet, työsuojaimet, laakerit, voimansiirtotuotteet sekä muut asennustarvikkeet. Tuotenimikkeitä on yli 40.000.

Würth-palvelulla todellista ajan ja rahan säästöä
Würth Oy on erikoistunut pitkälle vietyyn tuotanto- ja kunnossapitotarvikkeiden palveluun, jossa tuotteet toimitetaan, jos mahdollista suoraan asiakkaan hyllyihin. Näin asiakkaat säästävät merkittävästi pientarvikkeiden käsittely-, hankinta- ja muissa logistisissa kustannuksissa.

Oikeilla pientarvikkeiden varastointi-, käsittely- ja hankintamenetelmillä on mahdollisuus saavuttaa hyvinkin merkittäviä säästöjä, sillä pientarvikkeissa niiden käsittelyyn ja hankintaan sisältyvät oheiskustannukset, kuten esimerkiksi ostajien tilaamiseen käyttämä aika, posti- ja rahtimaksut, tuotteiden käsittelykulut yms. ovat usein suuremmat kuin itse tuotteiden hinta.

Maanlaajuinen edustajaverkosto ja eri puolilla Suomea sijaitsevat Würth Centerit mahdollistavat toimivan hyllytyspalvelun kaikkialla Suomessa. Yhteistyö-kumppaneita, joissa toimiva hyllytyspalvelu on käytössä, on niin kaupan kuin teollisuudenkin piirissä. Tunnustuksena Würth Oy:n toimintamallille valitsi Suomen materiaalitaloudellinen yhdistys Würth Oy:n Suomen logistiikkayritykseksi vuonna 1995.

Asiakaskohtaisesti räätälöityä logistiikan seurantaa
Asiakkaille tarjotaan myös kehittynyt it-seuranta sovittujen tuotteiden osalta niin, että asiakkaat voivat halutessaan poistaa pientarvikkeet kokonaan omasta tietojärjestelmästään. Asiakkaan tarpeiden mukaan pientarvikkeet voidaan tilastoida ja laskuttaa jopa työpistekohtaisesti. Kokoomalaskut tai laskutus asiakkaan tuotenumeroilla ovat myös mahdollisia.

Würth Oy tarjoaa yhteistyökumppaneilleen alan suuryhtiön resurssit ja tietotaidon.

Päivitetty: 1/2017
 
© 2017 Würth Oy, Würthintie 1, 11710 Riihimäki